Good heavens festival mei 2012 - Het Hulsbeek, Oldenzaal

Festival Informatie

Good Heavens! festival

 

Good Heavens! is een jaarlijks terugkerend GRATIS festival, dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd op het recreatieterrein 'het Hulsbeek' in Oldenzaal. Het festival wordt georganiseerd uit een samenwerkingsverband tussen Gemeente Oldenzaal, Regio Twente en Stichting Good Heavens!

Entree
Voor de toegang op het gehele Hulsbeek zal € 2,00 betaald moeten worden, dit om de controle en veiligheid van u te kunnen garanderen. In ruil voor deze € 2,00 krijgt u van Stichting Good Heavens! één consumptiemunt, ter waarde van € 2,00, om vrij te besteden op het festivalterrein van Good Heavens!.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Good Heavens!. Hier zal streng op gecontroleerd worden! Good Heavens! heeft gezorgd voor haar eigen catering. De munten van Good Heavens! kosten € 2,00. Bij de kassa’s kan zowel contact als met de pin betaald worden.

Openbaar vervoer
Voor de mensen die met het openbaar vervoer naar het Good Heavens! festival komen heeft Stichting Good Heavens! gezorgd voor een pendelbus. Deze bus vertrekt van het treinstation Oldenzaal en eindigt nabij de ingang van het Hulsbeek. Deze heen en terugreis kost slechts € 5,00.

Eigen vervoer
Het is natuurlijk mogelijk om met eigen vervoer naar het festival te komen. Op het Hulsbeek zijn verschillende parkeerplaatsen waar u, met behulp van onze parkeerhulpen, uw auto kunt parkeren tegen een normale vergoeding van € 5,00.
Ook heeft Good Heavens! gedacht aan de dauwtrappers! Er is een fietsenstalling op het Hulsbeek waar de fietsen geplaatst kunnen worden. Dit is natuurlijk, net zoals het festival, gratis.

Toiletten
Good Heavens! heeft op het festivalterrein gezorgd voor eigen toiletten.

LET OP: Er is een glasverbod waarop bij de ingangen van het Hulsbeek gecontroleerd zal worden!

Zie voor meer huisregels onze Algemene Voorwaarden.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij:

Stichting Good Heavens!
Bleekstraat 27
7571 CK  OLDENZAAL
info@goodheavensfestival.nl